Föräldranärvaro vid simskola

Vårdnadshavare ser till att simmarna byter om och följer med dem in till simskolan, samt hämtar upp dem vid lektionens slut. Det är inte tillåtet att bada innan eller efter lektionen med de kort som lånas ut under terminen. Nedan följer mer information till vårdnadshavare och eventuella syskon som följer med.

Parkbadet vill att föräldrar som är med och tittar på träningen är ombytta till lättare fritidsklädsel, exempelvis shorts/träningsoverallsbyxor och t-shirt.

OBS! Det är inte tillåtet att filma eller fotografera i Parkbadets lokaler.

Varje simmare får ett eget kort, samt ett föräldrakort, för inpassering till träningen. Dessa kort ska återlämnas till SSHK vid terminsavslutningen.

Entrékorten för simmare gäller endast för simträning på träningstiden, bad före/efter träningstid måste betalas i kassan!

Entrékorten för förälder/anhörig gäller endast för att titta på träningen. Förälder/anhörig som vill bada och/eller duscha måste betala entréavgift i kassan!

Överträdelse beviras.

Om syskon under 12 år följer med och badar under träningstiden måste badavgift betalas för både syskonet och föräldern. Parkbadet har regeln att barn under 12 år måste ha betalande vuxens sällskap.