Medlemsskap

Medlemsskap eller familjemedlemsskap?

För att delta i vår verksamhet måste du vara medlem i vår förening. Vi har 2 olika medlemsskap: Enskilt medlemsskap eller familjemedlemsskap.

När du skapar ett konto för en deltagare så blir detta konto automatiskt ett enskilt medlemsskap. Om ni är flera i en familj som ska delta i vår verksamhet så rekommenderar vi att ni istället skapar ett familjemedlemsskap. Varje deltagare måste ändå ha ett eget personligt konto. Detta innebär alltså att ni inte kan skapa ett konto på en förälder och sedan sköta flera anmälningar därifrån. Varje deltagare måste ha ett eget personligt konto med rätt information, alltså personnummer, namn och kontaktinformation.
Dessa konton kan sedan kopplas ihop genom ett familjemedlemsskap. Det kan vara lite krångligt att göra själva och vi hjälper självklart till om detblir problem. Hör då bara av er till sshk@sshk.net

När ni sedan bokar en aktivitet så kommer famlijemedlemsskapet på en av fakturorna till deltagarna i familjen, oftast den där aktiviteten bokas först.