Vansbrosimningen 2023

• 10 jul 2023
  • Simtävling

image: Vansbrosimningen 2023

Mellan 2-8 juli hade vi flera simmare som ställde upp i något av Vansbrosimningens lopp. 2 av våra yngre simmare testade även på vattenprovet!

Den 2 juli var Anna och Emma i Vansbro och simmade Vansbro 10k.
Anna simmade i tävlingsklassen för damer och simmade hem en sjundeplats! Grattis till Anna!

Den 7 juli var det återigen dags att åka till Vansbro, denna gång för att några av våra ungdomar skulle ställa upp i Vansbro ungdomssim. 2 av våra simmare i B-gruppen testade även på öppet vatten-simning genom Vattenprovet. Superkul att få flera simmare intresserad av simning i öppet vatten.

Tilda vann i klassen flickor 10-12 år, Elsa kom 2:a i klassen flickor 13-14 år. Egon, Vilgot och Ruben kom 1:a, 2:a och 3:a i klassen killar 13-14 år. Superbra jobbat av alla!

En fråga på fredagen ledde också till 4 anmälningar till Vansbro 3km för våra ungdomar. Så den 8 juli var vi åter på plats i Vansbro.

Först ut var Anna och Emma, som sedan följdes av våra ungdomar.
Anna simmade i tävlingsklassen för damer och slog till med ett personligt rekord!
För våra ungdomar fick vi återigen fantastisk simning och jättefina tider. Egon vann återigen klassen killar 13-14, där Vilgot och Ruben kom på en 3:e och 4:e plats. Tilda simmade till sig en 4:e plats i flickor 10-12 år.

Vilken fantastisk helg i Vansbro, tack till alla inblandade!