Simskola

Måste jag boka aktivitet varje termin?

Ja, i simskolan måste plats bokas inför varje termin. Däremot har simmare som redan gått termin hos oss förtur inför nästa termin. 


Jag har en köplats bokad, hur vet jag om det ändras till en ordinarie plats?

Om en ordinarie plats blir tillgänglig kommer köplats i turordning att kontaktas, via mail.


Jag ska anmäla mitt barn till simskola, hur vet jag vilken grupp vi ska anmäla till?

Barn som simmat med oss tidigare får en grupprekommendation utskickad via mail, inför kommande termin.

För nya simmare anordnar vi möjlighet till provsim inför varje ny termin. Provsim inför vårterminen genomförs under december, inför höstterminen genomförs i maj.

Om ni inte har möjlighet att delta vid provsim finns våra grupper beskrivna på vår hemsida, här: Sandvikens Sim- och Hoppklubb > Simskola > Simskolegrupper (kanslietonline.se)

Är ni osäker så ta kontakt med simskola@sshk.net 
Det är viktigt att ni anmäler till rätt grupp. Om en simmare vid uppstart av grupp inte har de förkunskaper som krävs kan vi inte lova att det finns plats i annan grupp som passar. Det kan därför bli aktuellt att vänta till nästa termin. Kontakta simskola@sshk.net om ni är osäker eller vill ha hjälp.


Vad händer om vi missar ett lektionstillfälle, finns det möjlighet att träna en annan dag?

Vi har inte möjlighet att erbjuda extra träningstillfällen om en simmare har missat veckans lektion. Vi har tyvärr inte resurser gällande simlärare eller plats i planeringen för detta.

Jag har synpunkter på simskolan, vem kontaktar jag?

Synpunkter på vår verksamhet kommuniceras till ansvarig för simsektionen, skicka ett mail till simskola@sshk.net


När öppnar anmälningarna inför nästa termin i simskolan?

För nya simmare: När anmälningarna öppnar kommuniceras på vår hemsida, håll utkik där. Inför höstens simskolegrupper öppnar de preliminärt i augusti. Inför vårens simskolegrupper öppnas de preliminärt i december.

För simmare som har plats i en befintlig grupp: I slutet av terminen skickas information om nästa termin ut via e-post. Där finns rekommendation om anmälan till nästa grupp samt information om när förtursanmälningarna öppnar.


När börjar höstterminens simskola?

Höstterminens simskola brukar börja i början på september. Exakt datum läggs upp i systemet när grupperna har skapats, samt på vår hemsida.


När börjar vårterminens simskola?

Vårterminen brukar starta i början på februari. Exakt datum läggs  upp i systemet när grupperna har skapats, samt på vår hemsida.


Går det redan nu att ställa sig i köplats?

Nej. Det går inte att redan nu boka en köplats. Anmälningarna för nya medlemmar öppnar samtidigt, så att alla nya får lika möjlighet att boka en plats.


Går det att hoppa in i en grupp även fast terminen redan startat?

Om det finns plats kvar i en grupp är detta en möjlighet. Ta kontakt med simskola@sshk.net för att se över möjlighet.