Allmänna Villkor

Bekräftelse på bokning

När du bokar en kurs hos SSHK skickas alltid en bekräftelse/kallelse via e-post till dig. 

Faktura

SSHK erbjuder endast möjligheten att få fakturor via e-post. Det är därför viktigt att du uppdaterar din e-post på ditt konto om du byter adress.

Om kursavgiften ej är betald i tid kommer påminnelsefaktura att skickas och då tillkommer en påminnelseavgift på 50 kr. 

Om betalning ej sker efter påminnelse kommer ert deltagande i kursen att stoppas. 

Fakturor skapas och skickas ut via e-post vid bokning av simskola och vuxencrawl. För simträningsgrupper ungdom skickas fakturor ut i samband med uppstart av termin. Avgift återbetalas inte efter att gruppen har startat.

Ev avbokning eller byten

Avbokning som sker innan terminsstart sker via medlemskonto eller via e-post, i god tid inför uppstarten (minst 5 dagar innan uppstart så plats kan erbjudas till eventuell köplats).

Eventuella önskemål om byten skall ske via e-post eller via vårt kontaktformulär. 

Bokning i fel grupp

Om simmaren inte uppnår de förkunskaper som finns för gruppen har klubben rätt att neka fortsatt deltagande i gruppen. Om det finns plats i mer passande grupp ordnas detta men är inget som garanteras. Att t.ex anmäla sitt barn till Fisken eftersom det finns plats där, även fast förkunskaperna stämmer överens med Sköldpaddan, är inte okej. Våra grupper är planerade efter att förkunskaperna ska vara uppfyllda, vilket är viktigt för säkerheten för alla deltagare.

Ändrade tider

Vi startar inte kurser som har färre än 6 deltagare. Meddelande ges via e-post.
Det kan även ske ändringar gällande dagar och tider, detta kommuniceras via mail. Aktuell information finns vid inloggning i systemet. 


Behandling av personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PUL)

För att underlätta administrationen IT-behandlar vi uppgifter om namn, adress, telefonnummer, personnummer samt vilken verksamhet du deltar i hos oss.
Uppgifterna använder vi också för att återsända information. Om ni vill avböja fortsatt information, skriv till oss.

Personuppgiftslagen