Nyheter

Fastställda policys

  • 20 okt 2023

Som ett led i att förbättra vår verksamhet samt skapa glädje och trygghet inom föreningen har styrelsen tillsammans med några av våra ledare arbetat med att ta fram ett antal policys samt en värdegrund som vi kommer att bygga vår verksamhet runt.

Styrelsen beslutade vid ett möte 2023-10-19 att fastslå dessa policys.

Syftet med dessa policys är att simmare, vårdnadshavare, ledare samt övriga inom föreningen ska kunna känna trygghet med att vi behandlar varandra med ömsesidig respekt samt att alla ska kunna känna glädje av att vara delaktiga i vår förening.

Dessa policys samt värdegrundsdokument finns att läsa på vår hemsida, under organisation - policys.

Frågor, synpunkter samt funderingar kring detta besvaras av styrelsen, kontaktuppgifter finns på hemsidan.

Gästrikeserien i Sandviken!

  • 9 okt 2023

image: Gästrikeserien i Sandviken!

På söndagen genomfördes Gästrikeserien 3 på hemmaplan i Sandviken. Återigen massa fina resultat och flera ursimningar! 

Sandvikens sim- och hoppklubb vill passa på att tacka alla funktionärer som ställde upp, både från vår egen förening men även från andra föreningar! Tack för att ni hjälpte oss genomföra vår tävling.

Fjärran höjderspelen i Gävle

  • 2 okt 2023

image: Fjärran höjderspelen i Gävle

I helgen simmades Fjärran höjderspelen i Gävle, med oss hade vi 13 simmare!. Extra roligt att vi kunde ställa upp med 3 stycken lagkappslag, för första gången på flera år. 

För simmare 13 och äldre avgjordes tävlingen genom att samla ihop FINA-poäng, med flest poäng på totalt 4 grenar. I yngsta klassen lyckades Elsa och Youheng att simma till sig en andraplats! Stort grattis!