Nyheter

Ingen simskola idag!

  • 30 sep 2023

Påminner om att det inte är någon simskola idag, pga utbildning för våra simlärare. Lördagsgrupperna kör på som vanligt igen nästa lördag 7 oktober. 

5-klubb 3 i Hofors

  • 27 sep 2023
  • Simskola, Simträning, Simtävling

image: 5-klubb 3 i Hofors

Söndag den 24 september simmades 5-klubb nr 3 i Hofors! Vi hade totalt 13 simmare med som alla gjorde fina lopp. Youheng simmade även ur sig på 50 meter ryggsim (med stor marginal) och är därmed helt klar med 5-klubb.

Tillbakablick till 1989

  • 15 sep 2023

image: Tillbakablick till 1989

Denna fredagskväll bjuder vi på en tillbakablick på verksamheten till 1989!

Status simskoleuppstart höstterminen

  • 13 sep 2023

Nu är samtliga simskolegrupper för höstterminen uppstartade. Vi har återigen haft ett större intresse för våra grupper än vad vi räknat med. Detta är så klart jätteroligt samtidigt som vi tycker det är tråkigt att vi inte kan erbjuda plats till alla. 

Att planera för en simskola som ger plats åt alla är inte lätt, vi har därför sammanställt lite bakgrund till hur det sett ut sedan 2017. 

Masdoppet i Borlänge

  • 12 sep 2023

image: Masdoppet i Borlänge

I helgen var simmare från A- och B-gruppen på plats i Borlänge för terminens första simtävling, nämligen Masdoppet! 11 simmare var på plats under lördagen och/eller söndagen och det var många fina simningar. Extra roligt att vi kunde ha lagkappslag för både tjejer och killar.

Fler platser i vuxencrawl nybörjare

  • 3 sep 2023

Eftersom intresset för fortsättningsgruppen i vuxencrawl varit lite lägre än tidigare, samtidigt som flera i nybörjargruppen haft köplats, har vi beslutat att öppna upp för fler platser i nybörjargruppen istället!

Detta innebär att fortsättningsgruppen i höst har 12 platser, fördelat på 2 banor. Nybörjargruppen har 12 platser, fördelat på 2 banor.