Nyheter

Vill du hjälpa vår förening?

  • 23 jan 2022

Vi behöver bli fler som hjälper till och utvecklar vår förening. Vi behöver fler som vill hjälpa till i vår styrelse, våra kommittéer och är alltid intresserade av de som vill hjälpa till som tränare (både i simskola och simträning).

Uppstart vuxencrawl

  • 21 jan 2022

Nu är uppstart för vårterminens vuxencrawl beslutat. Vi startar upp fortsättningsgrupp och nybörjargrupp vecka 10. Grupperna kommer gå på onsdagar kl. 19:15 - 20:15.

Intresserad av att bli simlärare?

  • 12 jan 2022

Det är många intresserade av att börja i vår simskola och vi skulle behöva förstärka med fler simlärare. Känner du någon (eller är själv) intresserad av att arbeta som simlärare? Vi erbjuder utbildning till samtliga simlärare (måste vara minst 16 år). 

Hör av er till emma@sshk.net vid intresse

Ändrad tid för simskolegrupperna

  • 12 jan 2022

Från och med denna termin har vi fått möjlighet att börja vår verksamhet klockan 09:15 på lördagarna, vilket innebär att samtliga simskolegrupper på lördagarna kommer starta en timme tidigare. Tiderna har ändrats i systemet.

Uppstart för simträningsgrupper

  • 12 jan 2022

Under denna vecka (vecka 2) startar simträningsgrupperna upp sin verksamhet igen. AB-gruppen, C-gruppen, D-gruppen och Teknikhajen kör igång och vi ser fram emot en ny termin tillsammans.