Nyheter

Anmälningar till vuxencrawl

  • 31 jan 2024

image: Anmälningar till vuxencrawl

Ikväll klockan 19:15 öppnar anmälningarna till vårens grupper i vuxencrawl! Kom ihåg att ni måste ha ett konto skapat och vara inloggad för att kunna boka aktivitet.

Anmälan till vår simskola stängd

  • 17 jan 2024

Vi kommer att stänga anmälningarna till vår simskola, samtliga grupper är fulla med flera på köplatser inför vårterminen. Vi tycker så klart att det är jätteroligt att vi återigen har ett stort intresse för vår simskola, samtidigt som vi beklagar att vi inte kan erbjuda plats till alla. Vi har undersökt möjligheterna att öppna upp fler grupper men det är tyvärr inte möjligt. 

Vi kommer inom kort börja planera inför sommarsimskola och hoppas att vi kommer kunna köra liknande koncept som förra året. Håll utkik på vår hemsida under vårterminen för mer infomation.

Ny motionsgrupp för ungdomar och vuxna!

  • 12 jan 2024

Under höstterminen kom önskemål och tankar om en ny grupp, som i dagsläget inte finns hos oss. Vilma och Emma W har därför tillsammans med simmare i vuxencrawl skissat på hur en sådan grupp skulle kunna se ut. Tanken var att det skulle vara en grupp för vuxna som tränar på samtliga simsätt, inte bara crawl. Detta väckte även ett intresse hos våra ledare som inte längre simmar, vilket också är superroligt!