Nyheter

Simträning inställd 23/11-13/12

  • 20 nov 2020

Fr.o.m måndag stänger Parkbadet vilket påverkar all verksamhet i vår förening. Beslutet är att det kommer vara stängt t.o.m 13:e december men detta kan komma att förlängas.

Föreningen har fått möjligheten att fortsätta med simträning (enligt gällande råd) under denna period MEN har beslutat att ställa in all simträning under dessa veckor - för samtliga grupper!

Restriktioner i Gävleborgs län

  • 16 nov 2020

Anpassningar till de nya restriktioner som presenterades på dagens presskonferens 16/11. Nya lokala restriktioner gäller för Gävleborgs län. 

Omorganisering/struktur verksamhet

  • 10 nov 2020

Inför Vårterminen 2021 kommer det ske några förändringar gällande verksamhetet i simklubben. Vi försöker anpassa oss efter nya råd och se mer till det sociala och simmarnas ambitioner istället för att fokusera på tider och resultat. Detta innebär att främst våra simträningsgrupper kommer se lite annorlunda ut inför nästa termin:

Teknikhajen
Tränar efter Hajens mål men ingår numera i simträning istället för simskola

Teknikgruppen
Simträningsförberedande grupp, tränar efter Teknikgruppens nivå för att sedan komma till en renodlad simträningsgrupp.

C-gruppen
De simmare som klarat Teknikgruppens mål och är 12 år o yngre.

B-gruppen
De simmare som klarat Teknikgruppens mål och är 13 år o äldre. 

A-gruppen
De simmare som klarat Teknikgruppens mål och är 13 år o äldre. Dessa simmara har som ambition att tävla minst 2 gånger per termin, SKA ha gått minst en termin i B-gruppen innan.