Anmälan till vår simskola stängd

  • 17 jan 2024

Vi kommer att stänga anmälningarna till vår simskola, samtliga grupper är fulla med flera på köplatser inför vårterminen. Vi tycker så klart att det är jätteroligt att vi återigen har ett stort intresse för vår simskola, samtidigt som vi beklagar att vi inte kan erbjuda plats till alla. Vi har undersökt möjligheterna att öppna upp fler grupper men det är tyvärr inte möjligt. 

Vi kommer inom kort börja planera inför sommarsimskola och hoppas att vi kommer kunna köra liknande koncept som förra året. Håll utkik på vår hemsida under vårterminen för mer infomation.

Största anledningen till att vi inte har möjlighet att erbjuda fler grupper i simskolan beror på begränsat med simlärare, där några samtidigt simtränar själva. Inför hösten står vi även för en större utmaning när flera av våra ledare kommer börja studera och göra lumpen. Vi är därför i ännu större behov av att hitta nya simlärare. Kanske är ni en förälder som vill hjälpa till? Eller känner ni någon som skulle vara intresserad av att arbeta som simlärare? Tveka då inte att höra av er till simskola@sshk.net