Ny motionsgrupp för ungdomar och vuxna!

  • 12 jan 2024

Under höstterminen kom önskemål och tankar om en ny grupp, som i dagsläget inte finns hos oss. Vilma och Emma W har därför tillsammans med simmare i vuxencrawl skissat på hur en sådan grupp skulle kunna se ut. Tanken var att det skulle vara en grupp för vuxna som tränar på samtliga simsätt, inte bara crawl. Detta väckte även ett intresse hos våra ledare som inte längre simmar, vilket också är superroligt!

Vi kommer därför i år att starta en motionsgrupp för unga (16+) och vuxna, med mottot ”fredagsfys före fredagsmys”. Denna grupp kommer träna på samtliga simsätt och riktar sig till de som har gått minst en termin i vuxencrawl eller har motsvarande kunskaper i crawl.

Gruppen kommer gå på fredagar 18:00 – 19:00 med start vecka 6 och pågå till vecka 22. Det kommer vara uppehåll på sportlov och påsklov. Efter vecka 22 kommer det även finnas möjlighet att följa med ordinarie grupper för vuxencrawl på öppet-vatten-träning.

Låter detta som gruppen för dig? Vi kommer öppna gruppen för anmälningar fredag den 18 januari klockan 18:00.

Vår "vanliga" grupper i vuxencrawl kommer gå som tidigare på onsdagar 19:15-20:15 med start vecka 10. Vi återkommer med information om detta senare.