Uppstartsläger för A-gruppen

  • 29 aug 2023

image: Uppstartsläger för A-gruppen

A-gruppen startade säsongen med ett uppstartsläger i Torremolinos, Spanien. 10 simmare och 3 ledare spenderade måndag-söndag under vecka 33 med träningspass, massor med mat och en massa fina minnen.

Extra skönt att få lite sol och värme efter en regnig sommar hemma i Sverige. Vi simmade på förmiddagen och tränade styrka på eftermiddagen. För de som inte gillar hiss (som ledare Emma...) så gav de 7 trapporna till rummen extra motion varje dag. 

På tisdagen var det en helgdag i Spanien och simhallen var tyvärr stängd. Vi startade därför dagen med ett träningspass utomhus i en mysig skogsdunge bredvid simhallen. Efter lunch blev det ett besök på Aqualand Torremolinos. En väldigt fin vattenpark men tyvärr väldigt många besökare med långa kötider. Trots detta hade vi en underbar eftermiddag tillsammans och fick lära känna varandra ännu bättre. De som var lite mer modiga kunde skippa långa väntetider genom att åka riktigt läskiga rutschkanor...

Vi hittade även till en större strand mellan våra träningspass och passade även på att köra några av våra pass på stranden. Vi hade en stor publik och många funderade kanske vilka galningar som kommit från Sverige som sprang runt med fenor i stranden i en stafett, det bjöd vi så gärna på.

Sista dagen avslutade vi med en massa tävlingar, där vi hade delat in i 2 lag. Det var så jämnt in i det sista så fick köra en utslagstävling på kvällen på våra rum. 

Tack alla inblandade för denna underbara vecka, jag hoppas att ni har minst lika många fina minnen med er hem som jag har. Det ska nu bli så härligt att fortsätta denna säsong och se vad som händer under hösten!