Simlärare, se hit!

  • 22 aug 2022
  • Simskola

image: Simlärare, se hit!

Intresserad av att bli vår nästa simlärare?

Sandvikens sim- och hoppklubb söker ledare som vill jobba i verksamheten med barn och ungdomar.

SSHK söker dig som tycker om vatten och vill vara en del av barnens väg till att älska vatten och bli simkunniga!

Vilka är SSHK?

SSHK är en idrottsförening med bred verksamhet inom simsport; Simskola, teknikskola, vuxencrawl och en växande tävlingsverksamhet. Vi bedriver verksamhet i Sandvikens kommun på Parkbadet (Barrsätragatan 38, 811 40 Sandviken)

Vem söker vi?

Vi söker dig som har någon typ av tidigare erfarenhet av barn och/eller simning. Du har ett intresse för inlärning hos barn av olika slag och är intresserad av att utvecklas till en bra ledare och förebild för andra!

Dokumenterad utbildning såsom simlärarassistent, simlärare/simtränare eller barnskötare är inget krav, men en merit.

Har du ingen tidigare utbildning får du det av SSHK för att du ska känna dig trygg i din roll som ledare. Att du är simkunnig är dock ett krav, vilket innebär att falla i vattnet, få huvudet under ytan och sedan simma 200 meter på djupt vatten varav 50 meter i ryggläge - utan att stanna.

Som simlärare/simtränare i SSHK kommer du att få praktik bredvid våra erfarna simlärare som lär upp dig.

När och var? 

Vår verksamhet är förlagd i Sandviken och sker vår och höst (under sommaren har vi sommaruppehåll). Arbetstiden är främst förlagd på eftermiddagar, kvällar och helger vilket gör att jobbet går att kombinera med studier eller för dig som är pensionär.

Intresserad? 

Låter det som något som kan passa dig. Skriv ett kortare personligt brev om varför du skulle passa hos oss. För att arbeta hos kommer vi begära utdrag ur polisens belastningsregister.

Skicka in din intresseanmälan till:

sshk@sshk.net