Simskola, frågor?

  • 2 maj 2022
  • Simskola

Redan maj månad och planeringen inför nästa termin är i full gång. Det kommer en del frågor när vi öppnar anmälningarna inför nästa termin osv, här kommer några samlade frågor och svar:

När öppnar förtursanmälningarna inför nästa termin?

Lördagsgrupperna kommer ha sitt sista tillfälle den 21 maj (Fisken på onsdagar har sista tillfället den 4 maj). När alla grupper haft sin avslutning kommer rekommendation för nästa grupp skickas ut till samtliga deltagare via mail. Detta kommer ske efter avstämningstillfället och förhoppningsvis innan avslutningen. Vi planerar därför för att öppna förtursanmälningarna söndag den 29 maj.

När öppnar anmälningarna för nya simmare inför nästa termin?

Datum är ännu inte satt, när vi hunnit längre med planeringen går vi ut med datum.

Om vi missar avstämningstillfället (eller vill ha en ny chans att klara målen) finns det möjlighet att testa vid annat tillfälle?

Det kan vara möjligt att komma och stämma av efter målen i samband med provsimmet inför nästa termin.

När kommer ni ha provsim inför nästa termin?

Preliminärt lördagen den 28 maj. Mer info om anmälning till provsim kommer som egen nyhet efter vårt tränarmöte den 9 maj.

För att möta efterfrågan som finns på våra grupper i dagsläget behöver vi bli fler simlärare. Är du förälder som vill hjälpa till men känner att du "inte kan simning"? Ingen fara, vi erbjuder utbildning till alla våra ledare. Det enda kravet vi har är att vara simkunnig enligt definition. 
Hjälp oss gärna genom att dela att vi söker simlärare!